元气,系我like嘅寿司店之一,贪佢干净,坐得舒服,最重要系大集团,食质有保证。点知………,总系树大有枯枝。。。当晚去睇场,见响附近,未饿又炎热,所以考虑「元气」,因遥距攞飞都一个钟,咪行吓啰。电话到,仲有10个,行多10分钟…过咗超过五个😱……吓,再排过。。。。算,我等,又十几个之后入座。(但门口又有人迟咗超过5个先嚟,另一个职员话:「企埋一面再安排你哋入坐。」)算啦,总算入坐,enjoy sushi la!点知。。。。攞一碟石垣贝,室温嘅已知佢放咗一段时间,但还可接受。见转来转去都系果几款寿司,Order啦。少少三款寿司,等十几分钟,仲要送错隔离位都唔知,醒时再送回(约3秒),北寄贝非常肉酸,好似放咗一轮,再见同时送来嘅芥辣八爪鱼,两份芥辣八爪鱼,紫菜大小不一,八爪鱼量又少,紫菜仲要焾晒,韧到要成件食。。。点吖?食品信心真系一舖清袋?食多碟「三文鱼寿司」,更恐怖,鱼油熔晒,入口只有一口油,好难食。最差系……无影低相。呢间,无下次。。。

点知………
,总系树大有枯枝。。。

算啦,总算入坐,enjoy sushi la!

最差系……无影低相。
呢间,无下次。。。
2015-06-28