2011-07-17 61 浏览
今日相约了朋友去讲座,话说我又中了美白日霜,我约了朋友系cwb等,顺便去台湾美妆专门店取试用品.我们去完美妆店后,顺便医下个肚,朋友不停话好想食.她带了我去一间叫北海道牧场餐厅.她话呢间好好食.仲好多人帮亲,我们丁去到食店.今日有位,我们点埋同一个套餐.朋友唔饮奶.转左柠茶.我觉得朋友无介绍错.炒蛋好滑.原来加左牛奶去炒,牛奶选用3.6北海道牛奶真系好滑好好饮,多士比一般仲要厚,呢间好好味.价钱相对贵左d,要31元.服务都ok.店面唔大.感觉唔会太迫,环境都几整洁,我觉得值得一试啦食物水准:我觉得唔错.炒蛋好滑.比我食开大快活仲要好服务:我觉得ok店舖环境:尚算整洁,地方唔大.感觉唔会太迫价钱:位于cwb.价钱系贵d.物有所值帮亲机会:下次同朋友再去cwb,都会再去地址:铜锣湾新会道6-10号京城大厦地下B舖 .我无留意佢地址,在op找到地址:

食物水准:我觉得唔错.炒蛋好滑.比我食开大快活仲要好

服务:我觉得ok

店舖环境:尚算整洁,地方唔大.感觉唔会太迫

价钱:位于cwb.价钱系贵d.物有所值

帮亲机会:下次同朋友再去cwb,都会再去

地址:
2011-07-16
等候时间
1 分钟 (堂食)
  • 炒蛋