2023-11-14
同朋友仔喺兆万中心地下好多韩粧舖头㗎嘛,shopping 完之后,梗系上楼食埋嘢啦, 兆万中心正呀 👍一栋building 一站式服务买完嘢就上去食嘢几正几方便 💯 日式放题未试过😍就试佢啦见价钱好抵呀😎😎 由A至K有成13张已经分门别类嘅点餐纸真系“劲‘’多嘢食呀,饮品有饮品柜任饮架😁啤酒、汽水、果汁、 清凉茶真系包罗万有呀💯日式放题梗系有刺身、寿司、手卷、军舰、特色手卷 、火焰寿司、手握寿司.... 真系点都点唔晒呀😋😋 我哋叫咗好多刺身你睇下成个拼盘上呀❤️好大睇呢😁😁 三文鱼、赤虾、甜虾、带子、鲍鱼片、油甘鱼、北寄贝、马刀鱼、希灵鱼、文甲鱿鱼 、日本角螺、泰式生虾😋真系件件都弹牙同好鲜味一流呀💯💯 黄金肉松金龙、牛油果软壳蟹手卷 、蟹膏珍宝赤虾寿司、黑松露、珍宝带子寿司等等,哗!已经值回票价啦😍😍 熟食时间喇😋😋 清酒煮蚬、枝豆、 盐烧珍宝大虾、辣酒煮花螺、招牌炒蚬、秘制香蒜广岛蚝、黄金虾、烧菠萝、烧超甜粟米、铁板牛仔骨、韩式烤腩肉 、七味鱿鱼、 天妇罗炸虾、天妇罗南瓜、天妇罗蟹棒、天妇罗茄子、天妇罗秋葵, 真系包罗万有样样都咁好食,就系钟意佢细细碟可以品尝到每一款嘅美食仲系碟碟
熟食时间喇😋😋 清酒煮蚬、枝豆、 盐烧珍宝大虾、辣酒煮花螺、招牌炒蚬、秘制香蒜广岛蚝、黄金虾、烧菠萝、烧超甜粟米、铁板牛仔骨、韩式烤腩肉 、七味鱿鱼、 天妇罗炸虾、天妇罗南瓜、天妇罗蟹棒、天妇罗茄子、天妇罗秋葵, 真系包罗万有样样都咁好食,就系钟意佢细细碟可以品尝到每一款嘅美食仲系碟碟都咁好味㖞💯👍💯👍
仲有火锅时间😁😁猪骨汤底,肥牛片、豚肉片、乌冬、娃娃菜、冬菇同豆腐, 个汤底好好味架,肥牛仲好多添又弹牙,豚肉软淋淋,乌冬系稻庭乌冬嚟㗎㖞好好味㖞滑捋捋㗎👍👍👍👍
仲有甜品呀😋出面已经有两个大雪柜系装好多来自韩国呀泰国呀香港嘅雪糕同雪条㗎喇💯榴梿雪条榴梿香味好似食紧榴梿咁❤️西瓜雪条真系好似食紧西瓜咁㗎👍食至最后尾绿色𠮶度有少少柠檬味好fresh㗎👍👍
最后尾服务员仲会递张甜品纸畀我哋,甜品种类都几多㗎😋我哋都拣咗个心太软同埋椰汁紫米露😋仲有炸榴梿,真系大满足,值得Encore Encore and Encore 呀!
不同时段不同收费238至到298就可以食到饱喇👍👍抵到震呀!
大本瀛日式放题
旺角西洋菜街1号兆万中心10楼全层