2018-10-11 997 浏览
秋天起,系时候打边炉了,约左2个好友一齐第一次来呢间嘢打边炉,以往都系去开酒楼打,今次尝试去下呢间打下啦,价钱都系200蚊楼下,加上有openrice优惠券,仲平几十蚊,其实嘢食种类唔算好多,丸都系得几种,无鱼,蟹柳,有芝士肠,肠仔,豆卜仔,菜都算ok,最特别系有雨衣甘蓝,望落好似好怪咁,好似人地酒楼小菜既围边,食落又ok,唔算讲话好难食,有好多嘢食都无,唔同酒楼咁咁多嘢食,饮品都算ok,汽水唔系一罐罐,系汽水机出既,好多纸品饮(例如有竹䉀茅根,阳光蜜桃茶)无试过甜品,上菜速度都算快,收嘢时员工会睇下有无剩肉,特别系可以用平板点肉类,我哋点咗178既套餐,食到差唔多有人提醒,由于我地个炉迟左10分钟先到,职员加返比我哋,整体来讲都算系满意
2018-10-10
用餐优惠