2022-07-26
/韩川🇰🇷🇰🇷第一次食咁辣嘅泡菜汤🤮🌶🌶.呢间餐厅外表平凡 但系入面嘅霓虹灯 格局都好有韩剧🇰🇷🇰🇷入面嘅感觉🤣🤣行街头风路线 有啲似梨泰园个啲餐厅🤣🤣好适合一班人聚会饮酒!😎😎佢嘅生蚝🦪串烧🍢烤肉 烤海鲜🦞都系主打 劲多选择 多人食可以食到好多唔同野😋今次我两个人普通食餐饭就正系叫左佢两个饭试一试先🫣.🍲 泡菜豆腐五花腩汤 配白饭 💰HKD78一食喊出嚟😭未食过咁辣嘅泡菜汤 勇者请挑战🙏🏻🙏🏻汤入面有硬豆腐 夹起嚟食唔会烂🙌🏻五花腩有三四大块 唔会太薄 肥瘦适中👍🏻👍🏻白饭食完系任添🍚🍚🍚🍚🍚🧀韩式芝士温泉蛋鳗鱼盖饭 💰HKD98芝士温泉蛋饭/乌冬系呢间餐厅嘅另一主打😎真系爆芝士 爆蛋汁 劲似食紧芝士蛋汁泡饭🤣🤣🤣正程系可以捞多个白饭落去🤣🤣呢个组合系一定好食😋无得输👍🏻👍🏻鳗鱼就有两块 size中等 个鳗鱼系超级大配角😂如果多啲鳗鱼会好啲🤔🦪芝士牛油韩川烧生蚝 💰HKD48买一送一😋😋😋值得一试Size标准中等 够芝士够牛油🧈上到嚟系好热 焗完就拎出嚟 即叫即整🤓唔会焗到个蚝缩水👍🏻👍🏻仲系好鲜😍.Location📍1️⃣ 韩川 (旺角)旺角通菜街27号地下
韩川🇰🇷🇰🇷
🦪芝士牛油韩川烧生蚝 💰HKD48
买一送一😋😋😋值得一试
唔会焗到个蚝缩水👍🏻👍🏻仲系好鲜😍
Location📍
1️⃣ 韩川 (旺角)
旺角通菜街27号地下