啱先去完你地荃湾店,服务十分之差,第一次去你地就比个咁既难忘体验我,真系以后请我都系唔去服务员全程面黑,尤其白衫女同绿发男一开始上菜时候,唯独个乌冬膳无开火,以为服务员唔记得开,就问咗句 :唔好意思,想开一开个火你地带眼镜个个女服务员就边讲边走:你个野本身就熟架啦,开火d乌冬就痴晒底叫甜品时候,明明你地白衫女只系讲无密瓜,到我地上咗个雪糕,因为叫咗6个,唔知咩味想问清楚,你地绿衫男就一句话"无白桃!",我地就问:"但你地啱先无讲话无白桃,仲落咗单"你地绿衫男"我宜家同你讲,无! 我地要入雪柜睇先知道宜家有咩"你地服务员比唔到服务, 唔好意思呢d说话一句从来无听过,仲讲到好似我地错咁, 请问你地要睇有咩雪糕,无系帮我地落单前先检查既咩?再者我地无吹过你地服务员.加单个阵,知你地服务员忙,都会讲讲一句‘’唔好意思,一阵转头想加单",你地服务员只系一句‘’转头啊!‘’而唔系:"好既,唔好意思,请等等 呢d客套说话最后埋单, 想比单你地服务员,我都讲一句 ‘’唔该~‘’你地男服务员一句‘’张单出去埋!‘’全餐饭,从来无听过你地服务员讲过 唔该,唔好意思,请,等等.呢d说话,相反我做客,讲得仲多
服务员全程面黑,尤其白衫女同绿发男
最后埋单, 想比单你地服务员,我都讲一句 ‘’唔该~‘’
你地男服务员一句‘’张单出去埋!‘’
全餐饭,从来无听过你地服务员讲过 唔该,唔好意思,请,等等.呢d说话,相反我做客,讲得仲多过你地
重要加一服务,不如我自己走入厨房,自己落单,自己拎餐啦,唔洗食你地脾气同面色啊!
服务差过澳牛 大排档 垃圾服务