2017-07-11
第一次写食评!从来冇食过咁九唔搭八既放题.....其实本身佢个价钱唔系贵!但见佢招牌比其他旧,谂住价钱唔贵都挨到咁耐食物质素应该唔差......点知就真系中伏!!首先嚟咗版14个几嘅海胆!👍🏻海胆系OK嘅甜嘅!但之后再睇睇𠮶啲食物选择就比较少!我只系推介返我食过算系好味的东西!有盐烧海虾,烧鸡软骨,烧菠萝,泰式酸辣凤爪,刺身既连头嘅虾,火锅嘅蔬菜菇类都新鲜既!之后到批评啦!天妇罗番薯𠮶旧番薯未炸熟透!刺身带子好似系熟嘅同超薄!希零鱼又好似系熟得黎腥腥地。寿司方面要咗件花之恋,但系用三文鱼腩包既啰!仲有个绿茶芒果加州卷!第一次来好正常,但加单之后变咗劲大旧白饭有芒果嘅加州卷,面头有一大劈沙律酱,绿茶完全唔见咗!到㶽物方面,叫咗个蕃茄薯仔牛尾汤底,成个边炉打完个牛尾都好似橡筋咁,叫咗啲蚬,但啲蚬已经系灼熟咗啰!啲芝士肠完全怪味啰!之后留单问题真系严重!乜嘢都留d,要既丸冇来,都唔知系好彩定唔好彩!冇要到嘅烧菠萝嚟咗!野饮同甜品唔算多选择!但系佢𠮶个所谓韩国雪条!黎左支由细食到大嘅朱古力味牛牛雪条🙄如果大家想一路无奈一路笑死一路突然食到俾你预期好味嘅野!最好来试吓啦!😂因为依餐饭我就系咁过!
从来冇食过咁九唔搭八既放题.....
其实本身佢个价钱唔系贵!
首先嚟咗版14个几嘅海胆!
👍🏻海胆系OK嘅甜嘅!
但之后再睇睇𠮶啲食物选择就比较少!
我只系推介返我食过算系好味的东西!