2022-01-01
今日第一次带阿女黎猫cafe,我地食晚餐set,无留意到只有60分钟用饍时间,因为之前同老公去果d都系有90分钟起既~7:04坐低睇食乜再自助叫,跟住送两张下次黎可免费享用60分钟劵,呢个觉得唔错~7:30左右d野食喺出面用外卖盒送上黎,😅老公泊好车入黎食,食左20分钟左右职员就同我讲,你仲有14分钟就够钟😅,因为带住阿女要安排佢食野又要俾佢摸下猫,其实时间好赶,仲要心太软叫左佢后上,所以最后打包拎走(早知唔叫)~因为返到去个雪糕都溶晒,心太软变心太硬,冻左~到8点正职员又提我地仲有4分钟~我忍唔住问佢可唔可以俾返两张免费劵佢地,等我地食埋先走?因为果时连我地得两枱无人等位,佢话唔可以~而加时每位$58/30分,我觉得两个大人可以接受,但我个女得两岁都要俾我就觉得唔系好抵,所以无加,因为入黎问左两大人加阿女都系叫两个餐,但加时就要加三个人价钱?而我地主要想食埋餐饭先😅所以呢度只适宜饮野,唔适宜食野🤦🏻♀️野食味道可以,女仔食够既,男人食就唔够~
所以呢度只适宜饮野,唔适宜食野🤦🏻♀️
野食味道可以,女仔食够既,男人食就唔够~