2016-03-13
Evening差唔多天黑,但又要拿拿声食啲野再去APM睇戏,揾一揾附近有咩西餐未试过就来左呢度。格局OK,空间感几够,feel到都几新下。烩手撕猪肉三文治本身冇谂住order呢个架,服务生可能趁少人比较得闲就推介左呢个。一来到,哗劲多料!摆入口第一个感觉系好重味,猪肉腌得好够,味道偏咸,所以佢放左好多配料去balance返个味道,猪肉完全唔韧,系非常软,要一赞系个包外表似多士,但其实除左少少脆皮之外,其实系好软,食嘅时候都惊啲料会跌出来(笑),份量方面就唔算大份,但可能佢料多,都几饱肚下,呢个dinner都可以order,系好正!温泉蛋凯撒沙律其实都唔算得上好特别,就算系配温泉蛋哩个组合啦,因为一般都系配三文鱼,冇话话个好边个唔好,都好食,口感大部份来自佢地自家制面包糠,好松脆,最好系一啖里面又有菜又面包又捞少少蛋汁咁,真掂,推介俾钟意salad ge同好!价钱就一般啦,唔平唔贵,地点都一般,但整体系满意,有机会会再来试埋个burger,到时再写,本篇完。
烩手撕猪肉三文治
题外话/补充资料:
几濶落,坐得舒服。
人少,唔会俾人赶走。