2021-09-24 119 浏览
去葵广本来谂住扫街,嚟到呢间梁祖尧都推介过嘅汉堡包店,谂住支持下黄店小店,点知order完食完已经饱到不能再扫街!! 唯有又留返下次😆😆😆🔘芫荽豚肉汉堡呢个系期间限定嘅汉堡,里面个酱汁都系芫荽味,钟意芫荽嘅人好似我咁就会钟意,豚肉应该系自家制,汉堡嘅size系可以用口咬到,我钟意一口可以咬到晒所有材料!! 🔘焦糖洋葱热狗大量洋葱煮到焦糖化左,再加脆脆嘅烟肉,食到不同口感,洋葱酱汁甜甜酸酸好开胃而且感觉比茄汁应该健康啲,个包都够脆几好食!!🔘加$15可配冷泡茶同小食小食拣咗鱿鱼须同鸡块,有八款酱汁拣紧有一款啱你,今次拣咗蜜糖芥末同黑松露,系预期嘅味道!!冷泡茶选择都好多,我order左玫瑰红茶同洋甘菊,自己钟意玫瑰红茶多d,味道小清新!!

🔘芫荽豚肉汉堡

🔘焦糖洋葱热狗