霸吗我来也!之前成日经过尖沙咀间分店都劲多人排队,因为唔想排唯有放弃,所以一直都未食过呢间。今日行开中环,见到原来呢度都开左间分店,因为星期六又系午餐时间,所以唔洗排队就有位!当然唔放过呢个机会啦!餐厅内全部座位系bar枱形式,唔算好大,墙上既涂鸦几靓,好有特色!见到餐牌上有个期间限定,就叫黎试下啦!真系第一次系拉面上见到柠檬既配搭!真实中既樱花虾有好多,相比图片上既多!好开心!柠檬有三大片,写住唔够既可再追加不过个人觉得三片已经好足够。个汤本身系猪骨汤,奶白,好浓,好香。加埋柠檬汁好似将个汤提升左!有微微既柠檬酸,好清新,好开胃。豚肉好大件好厚!肥瘦分布得唔错,食落好淋,入晒味,个面煎过较香口。拉面方面,较平时食开既幼同无枧水味。软硬度刚好,食到 树树 声呀!追加溏心蛋流心,正!味荀唔系讲笑,都几多下,好入味,够淋。羽根饺子 $35刚煎起,好香好脆口!皮薄,馅料味道刚好!好满足的一餐!正!唔怪得甘多人排队
霸吗我来也!

见到餐牌上有个期间限定,就叫黎试下啦!

真系第一次系拉面上见到柠檬既配搭!
真实中既樱花虾有好多,相比图片上既多!好开心!

柠檬有三大片,写住唔够既可再追加
不过个人觉得三片已经好足够。

柠檬豚肉拉面

追加溏心蛋
流心,正!

味荀
唔系讲笑,都几多下,好入味,够淋。

羽根饺子 $35
刚煎起,好香好脆口!皮薄,馅料味道刚好!

好满足的一餐!正!唔怪得甘多人排队
柠檬豚肉拉面