2014-06-16 2929 浏览
7:15左右去到 唔使等位 環境就一般般 坐得都少少迫 不過唔算太嘈 佢既餐牌好特別架 過左膠 用佢支顏色筆寫上去 再到門口收銀處比錢同拎號碼牌 之後有姐姐擦走D字 再用 好環保 GOOD!!佢都上得幾快!拎D碗仔之類要自助, 但我唔太建議 因為環境都迫 店員不斷傳菜 客人走黎走去都幾阻住^^"紅燒牛肉麵 少少辣 牛肉都幾大件 淋淋地 幾好!麵條都幾特別 有少少厚度 但唔係特別煙韌 唔算太有口感牛肉乾拌麵 呢個好好味! 幾辣 (不過我本人唔算好食得辣) 個味好濃味 好鐘意, 魯蛋都好入味十分好!!炸豬扒便當 朋友仔話好但我唔係太愛吃炸 有D太乾身 不過D配料好好味有菜,蛋,紅色果個唔知叫咩 都係好好食不過整體 唔夠汁 最後撈埋哂黎食都好乾身綜合-豬耳+百頁豆腐+黑輪豬耳- 好味,不過唔係好入味,但本人愛^^百頁豆腐- 幾特別 咬開入面好多氣孔(?) 但又唔似豆腐咁既口感 唔易爛開黑輪- 似魚片之類 麻麻地酸梅汁(左)- 我唔愛酸 不喜歡山粉圓(中)- D粉圓一粒粒連住上 幾得意 甜甜地 唔錯冬瓜茶(右)- 都係甜甜地 但不是清甜..一般跟餐加8黑糖芋圓- 都OK既 芋圓似糯米類既野 冇
7:15左右去到 唔使等位
環境就一般般 坐得都少少迫 不過唔算太嘈
之後有姐姐擦走D字 再用 好環保 GOOD!!
佢都上得幾快!
紅燒牛肉麵
紅燒牛肉麵 少少辣 牛肉都幾大件 淋淋地 幾好!
麵條都幾特別 有少少厚度 但唔係特別煙韌 唔算太有口感
牛肉乾拌麵
牛肉乾拌麵 呢個好好味!
十分好!!
炸豬扒便當
炸豬扒便當 朋友仔話好
但我唔係太愛吃炸 有D太乾身 不過D配料好好味
有菜,蛋,紅色果個唔知叫咩 都係好好食
不過整體 唔夠汁 最後撈埋哂黎食都好乾身
綜合-豬耳+百頁豆腐+黑輪
豬耳- 好味,不過唔係好入味,但本人愛^^
黑輪- 似魚片之類 麻麻地
跟餐加8
黑糖芋圓
黑糖芋圓- 都OK既 芋圓似糯米類既野 冇咩味
糖水就甜甜地
唔建議 因為都要成25蚊!
冇特別記下多少錢 好似一個麵都四十幾五十
小食就廿幾蚊 晚餐來說都OK