2023-04-23
同好朋友系KKday到发现咗呢间放题西餐套票$298一位 除咗野食仲包任饮酒 性价比都唔错 我地买左黎试下当日6点我地就到左 安排左坐楼上位置 位置环境都几舒服 唔方便嘅只系落单需要落返一层同朋友倾下计影下相 大概等左45分钟左右 食物同饮品都陆续到 龙尾虾配意式猪面颊肉车打芝士烟葱蛋奄列多士卖相几吸引同埋好足料 有好多芝士系面头😋好香 入面都有3-4只虾 猪面颊肉质感就比较肥 钟意佢个蕃茄多士 有种香料嘅香气👍🏻好味黑松露巴马臣忌廉芝士帆立贝意粉意粉好香黑松露味仍好creamy 帆立贝就有两小粒 食落唔韧 不过意粉味道有啲过咸香蒜橄榄油辣椒蚬肉扁意粉蚬肉份量较少 不过加咗辣椒🌶️几惹味味道都系偏咸小食拼盘小食拼盘卖相好吸睛 一大盘满满好丰富青口几大只,红虾大只 肉质都唔错 炸鸡锤好香脆👍🏻薯条有啲蜜糖芥末酱喺面 不过就好冻都已经有啲干冬阴功鸡串有啲太浓味香叶肉碎凤尾虾沙律沙律份量好多😋沙律菜新鲜 好够辣 好似食紧生菜包咁😋虾又整得好食👍🏻牛角包窝夫甜品虽然只有一款选择 但佢个牛角包窝夫焗得好酥脆够热配埋雪糕食 都好好味道👍🏻总括黎讲 餐厅有小小漏单情况 系可以接受嘅范围内 第一轮食物都
龙尾虾配意式猪面颊肉车打芝士烟葱蛋奄列多士
黑松露巴马臣忌廉芝士帆立贝意粉
香蒜橄榄油辣椒蚬肉扁意粉
蚬肉份量较少 不过加咗辣椒🌶️几惹味
味道都系偏咸
小食拼盘
小食拼盘卖相好吸睛 一大盘满满好丰富
青口几大只,红虾大只 肉质都唔错
炸鸡锤好香脆👍🏻
薯条有啲蜜糖芥末酱喺面 不过就好冻都已经有啲干
冬阴功鸡串有啲太浓味
香叶肉碎凤尾虾沙律
沙律份量好多😋沙律菜新鲜 好够辣 好似食紧生菜包咁😋
虾又整得好食👍🏻
牛角包窝夫
总括黎讲 餐厅有小小漏单情况 系可以接受嘅范围内 第一轮食物都等咗比较耐
但不得不讲 虽然侍应都比较忙 但佢地嘅服务态度都好好👍🏻
不错的西餐放题体验