2010-07-26 44 浏览
本身都系爱salad的人~揾到间专食salad 的店 便同个朋友去试一试!远处已经见到成间劲绿色~ 都唔算难揾.入到去见到好多外国人@@ 佢地都自己拎左个 just salad 专用碗 (自备加送2款toppings)果度d店员主要讲英文,我谂多外国人挂..两个人叫左 一个凯撒烤鸡沙律($51) 及 Just Salad 特选沙律 ($68)等紧个师傅整紧 salad 果阵, 佢用英文问左句, 佢讲得太细声 我都唔知佢讲咩 就甘点左头 间店有上层, 都唔算多人~果度仲有电脑用tim个salad 都好大碗!好够食! Just Salad 特选沙律个汁好特别,系佢地自制的.同埋d车打芝士一粒粒!!凯撒烤鸡沙律都唔错 好够味!不过果个不过始终好似贵左少少~anyway 一定会再去

远处已经见到成间劲绿色~ 都唔算难揾.
果度d店员主要讲英文,我谂多外国人挂..

间店有上层, 都唔算多人~果度仲有电脑用tim
!!凯撒烤鸡沙律都唔错 好够味!
不过果个不过始终好似贵左少少~anyway 一定会再去
左:凯撒烤鸡沙律($51) 右: Just Salad 特选沙律($68)
2010-05-24
  • 凯撒烤鸡沙律