餐厅: 浦東晉家門
资讯:

2018-11-29 67 浏览
今日一行三人来这里食晚餐初时听个店名仲以为系中菜点之原来系西餐, 今晚以我所见系只得一个厨师煮, 所以每道菜都等好耐, 真系唔适合赶时间嘅人食先呢个头盘露笋温泉蛋沙律呢个配搭好奇怪, 味道唔算好, 啲沙律菜好老, 个人觉得唔好食第二度菜水牛鸡翼鸡翼本身冇腌过 冇乜味道 全靠上面啲酱汁第三道菜法式鹅肝鹅肝太细件, 上粉多左, 煎得唔够香第四道菜卡邦尼意粉, 呢个意粉值得一赞, 意粉软硬适中, 酱汁浓厚, 上台嘅一刻已经闻到好香, 好好食,但份量小左d第五度菜T骨牛扒, 牛扒火候控制一般, 味道ok嘅,但食落有啲鞋, 份量都算大块
今日一行三人来这里食晚餐

水牛鸡翼
鸡翼本身冇腌过 冇乜味道 全靠上面啲酱汁

第三道菜
法式鹅肝
鹅肝太细件, 上粉多左, 煎得唔够香

第四道菜

第五度菜