2023-04-02
估唔到第1篇food blog就要比差评🙈长文慎入…今日喺OpenRice见到餐厅既评价几好就去试太子地铁站C2出行10分钟左右到佢虽然系地舖但唔起眼入到去一个人都冇(今日星期日)心谂包晒场正啦🤩嗌左2个餐安格斯ADB烧烤猪仔骨剩系收现金冇paywave呢part觉得services唔好一间西餐厅居然剩系收cash?!茶记都有八达通支付宝payment?!等左10几分钟到,女朋友嗌左热柠茶,杯茶黎咗,冇糖比,问𠮶职员佢竟然话冇!!我想讲呢间餐厅services真系差到冇人有!唔怪之得1个客都冇!讲埋两份餐牛肉偏生又硬,女朋友话好难食,薯饼普通货式,炒蛋冇特别(好难会难食?)最惊喜系𠮶茄汁豆,正常都系唔会难食既item),但居然觉得好难食,肯定系好cheap既罐头豆😵💫讲埋𠮶猪仔骨薯条正常不过不失𠮶猪仔骨真系好一般,系靠𠮶汁攞番少少分希望呢间餐厅老板认真检讨,唔系起完𠮶餐就算,完全0 services,成餐饭剩系见到女职员摆餐具同放menu喺枱,同入黎同我地讲:「随便坐,嗌野食行去cashier度落单。」$206唔系贵,但基本既服务都冇,我谂我食$1000起你地既服务都会系咁!最真实食
长文慎入…
今日喺OpenRice见到餐厅既评价几好就去试
太子地铁站C2出行10分钟左右到
佢虽然系地舖但唔起眼
入到去一个人都冇(今日星期日)
心谂包晒场正啦🤩
嗌左2个餐
安格斯ADB
烧烤猪仔骨
剩系收现金冇paywave
呢part觉得services唔好
一间西餐厅居然剩系收cash?!
茶记都有八达通支付宝payment?!
讲埋两份餐
讲埋𠮶猪仔骨
薯条正常不过不失
𠮶猪仔骨真系好一般,系靠𠮶汁攞番少少分
最真实食评,有单为证!