2012-06-20 122 浏览
等一次写食评今次为朋友庆祝生日,先到OPEN RICE搜寻美食,后来另一位朋友介绍呢间美食!值得一试!见OPENRICE 食评都不错!星期五的晚上,去了一串活动后才到佐敦!当然前两日已先BOOK 位,一早睇过大家的意见,都知道去到也要等!所以早有心理准备!果然冇错!BOOK了9:15!但后来因为赶不到,所以打电话改迟左少少!去到都系有人仲等位中!但D 侍应好NICE,系甘SAY SORRY 同话好快!最后太约等左十分钟!坐个位置都近消防柜,但系D 侍应好细心,提我们小心D,叫我们坐出少少!即刻落单,等左一阵就有菜上三位朋友,叫左几样野用了心形碟....意想不到的,ribs同薯角都特别好味小妹自己不太喜欢食宽条面,但友人提议,所以都不打紧!~食完之后真系觉得都不错!对宽条面改观了!这个汁,溶入了宽条面!网上见好多人推介,所以都试食了!因为我地倾计耐左,放得耐!食的时候,冇热食甘好食!建议一到即食!但都系好特别的配搭!通常食呢D,配咖喱汁最好味!但系餐牌见到个名又好特别!所以$2X 元,平平地试下!连友人食完都大称赞这个,因为把薯仔同少少咖喱汁(少少辣),仲有粟米,青豆等的配料加埋系入面!

等一次写食评

今次为朋友庆祝生日,先到OPEN RICE搜寻美食,
后来另一位朋友介绍呢间美食!
值得一试!见OPENRICE 食评都不错!

一早睇过大家的意见,都知道去到也要等!所以早有心理准备!
最后太约等左十分钟!

即刻落单,等左一阵就有菜上
三位朋友,叫左几样野
ribs
用了心形碟....意想不到的,ribs同薯角都特别好味
白汁烟肉宽条面
小妹自己不太喜欢食宽条面,但友人提议,所以都不打紧!~
食完之后真系觉得都不错!对宽条面改观了!
这个汁,溶入了宽条面!
four seasons pizza
网上见好多人推介,所以都试食了!
但都系好特别的配搭!
薯仔薄饼
通常食呢D,配咖喱汁最好味!
但系餐牌见到个名又好特别!
所以$2X 元,平平地试下!
连友人食完都大称赞这个,
呢个真系好惊喜!

三个人埋单$3XX,好抵!
呢个价钱,食到好质素美食!
D 侍应服务好好!又问埋我们意见!主动帮我们影相!
但竟然不用”加一”。

好惊喜的餐厅!
我们还会再去