成日听到电视、杂志、朋友等讲Omakase厨师发办有几正、食材有几新鲜,难得出左粮,一于豪一豪佢,去试下有几正先. 上网揾到依间叫鮨见好似唔错,又唔算贵到离晒谱,于是约个朋友收工去试试!依间野系小本经营,只有一个厨师同服务员,细得黎装修几骨子,令人有一种放松同置身于日本既感觉.打开餐牌只有两个餐选择,而且厨师好大机会会根据当日既食材而改变,所以都几充满惊喜!厨师会由最清淡既食材慢慢去到后面越黎越重口味既食材咁安排野食,所有寿司、鱼生都会即场系你面前整出来,而且厨师会用英文同你讲解要点样食,所以可以放心跟住厨师既指示去品尝!厨师系日本人,而且好健谈同风趣,成餐饭就系轻松既气氛中度过,最后来一杯好邪恶既海胆伴饭,厨师仲同我地讲,净系依啲海胆已经要大约$500蚊😱😱😱如果想体验Omakase既各位不妨去试一试!

依间野系小本经营,只有一个厨师服务员,细得黎装修几骨子,令人有一种放松同置身于日本既感觉.

如果想体验Omakase既各位不妨去试一试!