2012-01-10 65 浏览
好耐之前第一次食系喺金钟𠮶边𠮶间, 不过都好耐无去, openrice 又无左佢间铺, 唔知系咪执左。最近食, 好似唔同左味, 以前食芝士味同奶味重d, 甜d, 无咁酸呢次食好明显系乳酪成份多左! 我本人不太喜欢酸, 不过依然系好味ge! 除左crumbs, 佢系我yogurt 至爱 钟意佢ge原因之一系佢ge门面同舖头, 比较静同舒服濶落, 宜家好多yogurt店都系无得坐!我最钟意芒果加朱古力碎! 佢d朱古力碎好多朱古力味, 唔系类似粟米片𠮶d 朱古力脆脆, 都唔系聪明豆𠮶d, 而系真系朱古力刨出黎ge 碎, 宜家都好多间yogurt 店都无啦 ><另外佢d生果都算新鲜, 我拣亲芒果都仲系一粒粒, 唔系卖剩𠮶d 碎同出水!$3x 蚊 , 仲可以坐好耐同fd 吹水, 无比其他无得坐ge店贵, 都算系咁!
我最钟意芒果加朱古力碎!

2011-01-03