2018-11-06
又系FAMILY即兴饭局,又系星期六呢D既难订位日子,即刻上OPENRICE睇下边间仲可以订位.结果就揾到朗豪坊呢间.HSBC仲有9折一行5人不知不觉嗌左劲多野.BB鸽-好细只,不过肉质几滑,但真系无咩肉食麦皮虾 $129-咸到要退返比餐厅,屋企人食左半只话咸到条脷鞋哂,佢地本身都已经系重口味既人都话咸,店员都好乐意帮我地CANCEL $49-我唔食绿茶,所以无试到系咩味. 妈妈就话系苦苦地睇住流奶 $49 -唔错,至少唔系吉士既奶皇黑醋鱼 $239 - 睇落好大条.但夹起上黎得好少,而且个汁唔好味.回头指数系0 南乳金角 $39 - 无咩南乳味,皮厚,无咩料系中间炒虾肠粉 $69 - 全晚觉得最好食既一样.虾都OK既.肠粉配埋个汁 唔错!皮蛋豆腐$49 - 可食可唔食 , 无咩特别咸蛋四季$99 - 炸得几好,唔多油,但咸蛋味欠缺,似普通炸物多D沙姜葱鸡 大$109 - 好奇怪既上碟,系比2碟例牌我地就叫做大 -,- 都几搞笑...又系无沙姜味开左红枣红袍茶,第一ROUND饮都有轻微既红枣味,加完水就无LU....打开发现得一粒红枣,茶钱每位$15服务系几好,不过野食唔得,唔会再黎
结果就揾到朗豪坊呢间.HSBC仲有9折
一行5人不知不觉嗌左劲多野.
BB鸽-好细只,不过肉质几滑,但真系无咩肉食
$49-我唔食绿茶,所以无试到系咩味. 妈妈就话系苦苦地
睇住流奶 $49 -唔错,至少唔系吉士既奶皇
南乳金角 $39 - 无咩南乳味,皮厚,无咩料系中间
皮蛋豆腐$49 - 可食可唔食 , 无咩特别
服务系几好,不过野食唔得,唔会再黎