餐厅: 安南越式牛肉粉
资讯:

2016-12-01 595 浏览
4个人lunch去食,有1个要迟d先行得,咁一行3人去拎飞先。餐厅讲到明齐人先入得,我地都已经 miss 左几张枱。之后有个呀姐出黎话有张枱叫我地坐。坐底1分钟度,收银个呀婶走埋嚟大大声话你地未齐人㖞,赶返我地出去,俾下一堆客。我地话系佢同事俾枱我地,收银大大声话规矩系咁个㖞,屈我地系私自入黎坐底。我地话我地可以叫4份餐先,个收银极差态度话 d 野食到,你个人都系未黎架!我想揾俾枱我地个呀姐出黎做证,但个呀姐笠左水入厨房lu...唔想同个收银继续嘈,唯有走去另一间食坐底左俾人赶返走真系第一次!收银呀婶态度极差劣!!!

之后有个呀姐出黎话有张枱叫我地坐。

唔想同个收银继续嘈,唯有走去另一间食

坐底左俾人赶返走真系第一次!收银呀婶态度极差劣!!!
2016-12-01