2024-06-08 2406 浏览
系尖沙咀想打边炉,见全部好评,就试试佢💁🏻‍♀️餐厅系地库,要楼梯落一层入到去先发现就系之前听朋友讲过,可以边打边炉同边唱K既个种餐厅😆,真系成间大K房甘我同个fd得两丁友,唔系几好意思就无唱到不过如果一大班fd壮胆,都可以试试😁 讲返野食先,我地叫左鸳鸯锅🍽️ 番茄薯仔+麻辣汤底麻辣汤底本身都几多香料,仲有菇同鸭血,够浓味但唔会太辣番茄薯仔汤底补满番茄,个汤好甜同浓郁食材方面叫左:🍽️ 炸鱼皮 - 够脆,打边炉不可缺少🍽️ 自制鲜虾馄饨 - 朋友赞好,真鲜虾自家制,够虾味同弹牙🍽️ 牛肉双拼 - 肉味几浓,油脂够🍽️爽脆皖腩件 - 新鲜唔腥,爽口,推荐👍🏻🍽️ 毛肚🍽️ 湖南臭豆腐 - 即叫即炸,所以等耐少少。第一次食湖南臭豆腐,豆腐面上中有d酱,榨菜,芫茜,丰富既配料,咸香好食,值得一试。💁🏻‍♀️食既中途发现有两间房,有惊艳佢既隔音效果非常好,如果唔系有人出入,都唔知有大班人系度玩紧。如果一大班人想边食边玩,真系好唔错既选择。
系尖沙咀想打边炉,见全部好评,就试试佢💁🏻‍♀️

餐厅系地库,要楼梯落一层
我同个fd得两丁友,唔系几好意思就无唱到
不过如果一大班fd壮胆,都可以试试😁

讲返野食先,我地叫左鸳鸯锅

🍽️ 番茄薯仔+麻辣汤底

麻辣汤底本身都几多香料,仲有菇同鸭血,够浓味但唔会太辣

番茄薯仔汤底补满番茄,个汤好甜同浓郁

食材方面叫左:

🍽️ 炸鱼皮 - 够脆,打边炉不可缺少

🍽️ 牛肉双拼 - 肉味几浓,油脂够

🍽️爽脆皖腩件 - 新鲜唔腥,爽口,推荐👍🏻

🍽️ 毛肚