2023-10-04 92 浏览
Commix bar 今次去咗尖沙咀嘅酒吧,饮吓嘢食吓嘢由于时间尚早,间间都唔系太多人咁我哋就拣咗间靓靓哋嘅入咗去入到去见到一大个live Band位但我哋今日可能太早咁就无Salt & Pepper Squid Whiskers椒盐鱿鱼须,即刻炸既外面好脆入边好软好弹牙唔会摆咗一阵就好硬,好食Crispy fried chicken wings $85饮下酒一定系食吓炸嘢所以炸鸡翼真系唔少得六只鸡翼都系大大只,都系炸得好脆Spaghetti bolognese $95肉酱意粉,唔错嘅肉酱意粉但系我钟意浓味啲如果再多少少肉酱同浓味啲就更加好了薯蓉肠仔薯蓉都几滑Coconut Passion White $115(Rum,Malibu,Coconut Water Dash Coconut Milk)有rum 同椰子水椰子奶,饮落去好易入口,亦都甜甜地有椰子味几好饮Apple Business $110(Gin. Green Apple Syrup, Lemon Mix & Soda)有gin,再加左青苹果糖浆同柠檬汁,所以杯嘢饮酸酸甜甜几清新,都容易入口总结小食同埋酒都几唔错几岩同fri
Commix bar
今次去咗尖沙咀嘅酒吧,饮吓嘢食吓嘢
由于时间尚早,间间都唔系太多人
咁我哋就拣咗间靓靓哋嘅入咗去
入到去见到一大个live Band位
但我哋今日可能太早咁就无
Salt & Pepper Squid Whiskers

椒盐鱿鱼须,即刻炸既
外面好脆入边好软好弹牙
唔会摆咗一阵就好硬,好食

饮下酒一定系食吓炸嘢
所以炸鸡翼真系唔少得
六只鸡翼都系大大只,都系炸得好脆
Spaghetti bolognese $95

肉酱意粉,唔错嘅肉酱意粉
但系我钟意浓味啲

Apple Business $110

总结
小食同埋酒都几唔错
几岩同friend倾吓计
如果下次有live Band嘅话,应该会有feel啲