2016-07-17 1253 浏览
新開張已經想試,奈何每次都大排長龍~可能因為平日又早入座,所以一分鐘都不用等~3人共點了4樣食物,咩名已經唔係好記得~自己睇返UPLOAD張單呢個沙律味道幾FRESH~~但量好少~拼盤,最右邊既薄餅味道唔錯~中間下方既豬手薄切唔知包住D咩,又唔係荀,味道平平~~腸仔都係普通~~左上的炸蝦好香脆,蝦亦彈牙~~左邊沙律味道OK~右邊既底似係ENERGY BAR口感,應該唔係人人岩食,但岩我食聽聞豬手很出名,衡量完水煮豬手應該肥膩感較秘製咸豬手重,所以揀左後者~加上豬手做緊PROMOTE,點餐牌上任何正價食物就可以50% OFF~~但等左好耐好耐都未有,我地一叫WAITER,我地未出聲已經話整緊....即係應該發現漏左單,已後加LA~WAITER會幫手切開隻豬手,香氣撲鼻~豬皮勁脆又香,肉質就老左少少,但都OK~埋單時好彩有CHECK單.....因為豬手無畀到DISCOUNT!總結黎講,我唔會再黎~試過一次就夠~BYE~
新開張已經想試,奈何每次都大排長龍~
可能因為平日又早入座,所以一分鐘都不用等~

呢個沙律味道幾FRESH~~但量好少~

總結黎講,我唔會再黎~試過一次就夠~BYE~
题外话/补充资料: 服務唔好~好似唔休做唔想做咁~茶餐廳既SERVICE都好過佢~
2016-07-06