2019-07-07 140 浏览
又想放肆食放题,今次朋友就拣咗一间特别嘅铁板烧放题,位于尖沙咀,超近地铁站!今次佢安排嘅位置近其中一个铁板烧位,我见每个师父都会主要负责烧一类食物,例如我前面呢个师父就系烧菇类、菠萝、翠肉瓜等等。位置都算阔,坐得都几舒服,虽然有好几个铁板烧炉,但其实无咩油烟味!各款刺身😋我同朋友每样叫少少,想留肚试下其他野食刺身都好新鲜,亦有油甘鱼等选择,不错不错!我地亦叫咗几款寿司,例如鳗鱼寿司、火炙三文鱼寿司,全部都几有水准烧汁一口牛 & 葱花牛肉个人超级推荐葱花牛肉,平时放题都有一口牛提供,呢间都唔错。见到葱花牛肉,有试下啦,点知一试难忘😂旧牛肉好juicy,卷住D葱花,于是食多几旧都唔觉漏,好好食!炸物&芝麻鸡翼正正常常,但芝麻鸡翼略嫌唔够嫩,但都ok嘅炒杂菜,佢地所有野都系即叫即落,仲有烟咖!因为坐系个炉隔离,真系见到班师父收到单先整,食物唔系摆十世再攞比个客,而且又见到佢地整嘅过程,干净卫生!个人口味!劲钟意食烧茹!仲有任食Haagen dazs雪糕,口味仲有劲多款!都几推荐大家试下呢间,种类感觉上比平时放题多少少,而且食材新鲜,同屋企人朋友聚会都好适合!

各款刺身😋
我同朋友每样叫少少,想留肚试下其他野食
刺身都好新鲜,亦有油甘鱼等选择,不错不错!

烧汁一口牛 & 葱花牛肉

炸物&芝麻鸡翼
正正常常,但芝麻鸡翼略嫌唔够嫩,但都ok嘅

个人口味!劲钟意食烧茹!

仲有任食Haagen dazs雪糕,口味仲有劲多款!

• 葱花牛肉