2015-05-17 2356 浏览
来了这家应该无 40次都有30次~~ 系我嘅饭堂number 2  因为好近我屋企~ 通想病 睇原e 生就去叫个 热柠乐+ Ginger亦同老板娘熟咗  有时外国朋友来都会带佢哋嚟try try讲真 佢我钟e 佢个牛肉饭 第一 因为无饭焦 我唔好饭焦第二 佢d牛肉真系好有口感 唔洗加豉油都够味仲有仲有 佢哋最正我觉得系个老火汤..... 100% 无味精妈妈不在hk 的我 只好去呢度饮下汤~~sandwich 都好好食  但系讲真 系有dd 贵但系真系落足料  同老板娘倾开 佢问 点解佢地咁恶死我都仲嚟食因为佢地lunch time 好兴点人去同人搭台 我话其实最重要系 d野食值唔值得人哋come back or not 啫再睇下 庙街d X 记 compare 一下  真系天同地嘅差别多人去嘅可以试埋个 芋头糕.... 唔系成日有  但真系好好食老板娘话佢哋好似 7月就搬去西环啦听讲kitchen 会转人  想食好快d 去食喇
窝蛋牛肉煲仔饭
亦同老板娘熟咗
  有时外国朋友来都会带佢哋嚟try try
讲真 佢我钟e 佢个牛肉饭 第一 因为无饭焦 我唔好饭焦
第二 佢d牛肉真系好有口感 唔洗加豉油都够味
妈妈不在hk 的我 只好去呢度饮下汤~~
sandwich 都好好食  但系讲真 系有dd 贵
但系真系落足料