2016-03-12 2264 浏览
生日前一天打电话订枱,接线服务员话比左个网址我话可以上网订,于是试一试,原来网站上可以先列上生日msg! 可能系生日关系,留左张落地玻璃枱比我地,一边食一边望住山顶缆车景色。我地一如既往order上年一模一样菜式。Run Across Amer Sample - 男朋友好钟意个source,觉得好香牛油香味同好滑,所以特别要求more🙊 加$45 有碟沙律,碟沙律好大碟好抵食,面包糠粒粒好似刚刚炸起咁,脆卜卜。呢个拼盘有四款,三款虾一款鸡,仲有三个酱汁。饮品好特别,有闪灯闪下闪下,影相特别靓,饮完可以叫侍应洗干净只杯比我地带走架。(我已经储齐一对😝)最后唔少得赞下个甜品,好好味,浓浓味道的苹果披加上滑溜的云呢拿雪糕,碟上仲写上我之前order的生日字句。侍应一齐拍手👏🏻👏🏻唱住歌🎉 提提大家,当需要落order果阵,就将蓝色的Run Forrest Run转到红色的Stop Forrest Stop,无需要举手叫架!

Shrimp  New  Orleans

Side  Caesar  Salad
呢个拼盘有四款,三款虾一款鸡,仲有三个酱汁。
Run  Across  Amer  Sample
Mango  Lemon  Up