2016-10-15
上次因为无时间,只食咗甜品已经好正。撞啱今日唔洗OT,就可以试下d晚饭。去到可能食饭时间,都差不多满坐。见到个餐牌同2个月前唔同咗,听d员工讲原来加咗d新菜款,有款仲要系为咗素食者而设,细心到呢心大心细样样都想试下,最终拣咗呢两样:1。香橙烧汁烤猪肋骨配薯条及黑醋沙律个猪肋骨配上橙黎焗, 酸酸甜甜好开胃好淋,个汁好好味,而且都几大件,不过切起黎有d困难,如果可以预先切咗一件件先焗嘅话可能会好d,方便我地呢d懒人。个薯条好脆,有跟两个酱,但其实唔洗点酱都好好味。最钟意沙律系配黑醋2。焗意大利饭芝士半熟蛋大啡菇配黑醋沙律一黎到即试下d饭,饭面仲有d脆嘅I like it,d意大利饭已经无敌,加上一切个大啡菇上面个芝士半熟蛋即流心,正到飞起。个菇好厚,食落好似食紧牛扒咁,而且焗完都唔干仲好juicy, 成件事好丰富3。Corner 32我地两个人都想试下呢度嘅特饮,所以叫咗两杯,青柠加薄荷加苹果西打,酸酸甜甜好醒神,令成餐饭更完满。唯一缺点就系一入到去坐低d冷气好劲,可能加上肚饿,所以特别冻,要即时要求换位,好彩d员工都好配合,食咗野之后就感觉好d。上次有d油烟味,今次亦大大改善咗希望不久将
一黎到即试下d饭,饭面仲有d脆嘅I like it,
唯一缺点就系一入到去坐低d冷气好劲,可能加上肚饿,所以特别冻,要即时要求换位,好彩d员工都好配合,食咗野之后就感觉好d。上次有d油烟味,今次亦大大改善咗希望不久将来再加多d新菜款,值得再黎食