2019-05-26
是日食素 所以午餐简左系veggie SF食因为过多阵要去置地拎番戒指上一次同同事食今次系第一次带男朋友黎食男朋友觉得佢个装潢好特别 不过都觉好多尘我地两个都叫左套餐我系汤加野饮佢就野饮加甜品Interesting 西式presentation既西洋菜汤有好多豆味 唔错唔错男朋友既素海南鸡饭 个样好似肉个姜黄饭都做得好好非常好味既饭!男朋友再叫左无酒精啤酒饮但系佢之后话好眼训 唔知关唔关事呢🤗我既黑糖姜豆奶 好味 岩哂我想饮热野暖下个肚 唔会太甜 非常不错我叫左Trip to Bali因为好挂住同男朋友去bali旅行时食既 Gado Gado所以就二话不说咁叫左但其实上到黎俾佢堆椰汁同只蕉吓亲唔系好知点食 个presentation 系好instagrammable but taste-wise 我地都系钟意踏踏实实既素海南鸡饭依个令我有少少后悔啦 有个种早知我叫番burger既感觉最后有男朋友既心太软 有流心 够热 唔错不过埋单都系要$527 中环午饭 大概都系要依个价位吧侍应好caring and attentive 比起之后夜晚食既 每日 素食自助餐 差太远!
因为过多阵要去置地拎番戒指
最后有男朋友既心太软 有流心 够热 唔错
不过埋单都系要$527
中环午饭 大概都系要依个价位吧
侍应好caring and attentive
比起之后夜晚食既 每日 素食自助餐 差太远!