2016-10-21
朋友生日想食西餐,结果我就带佢黎呢到食喇,佢仲话好想试朱古力绵花糖好耐。首先我叫左自己平日都好中意饮既rose latte啲泡打得适中,玫瑰味道唔会太甜,同latte好平衡👍🏻之后叫左个Parma Ham Eggs Benedict, 又系我最爱既西式早餐之一。Parma ham同个柠檬蛋酱真系好夹好开胃。呢个smoked salmon angel hair本人就觉得不过不失。似系经常食到既番茄酱意粉,只能够话好浓番茄味同好多唔同配料。最后就叫左个Sizzling S'mores, 呢个真系不得了。将饼干放入绵花糖,热辣辣既朱古力香味就盘底涌岀黎。加上烤脆左既绵花糖面真系好令人回味,个份量大慨系两至三个女仔食就完美喇☺️是次消费$479/2 person
首先我叫左自己平日都好中意饮既rose latte 啲泡打得适中,玫瑰味道唔会太甜,同latte好平衡👍🏻 之后叫左个Parma Ham Eggs Benedict, 又系我最爱既西式早餐之一。Parma ham同个柠檬蛋酱真系好夹好开胃。 呢个smoked salmon angel hair本人就觉得不过不失。似系经常食到既番茄酱意粉,只能够话好浓番茄味同好多唔同配料。 最后就叫左个Sizzling S'mores, 呢个真系不得了。将饼干放入绵花糖,热辣辣既朱古力香味就盘底涌岀黎。加上烤脆左既绵花糖面真系好令人回味,个份量大慨系两至三个女仔食就完美喇☺️
是次消费$479/2 person