2021-12-24
🍾用餐体验朋友话平时经常喺大埔食饭,成日经过餐厅门口都觉得好靓,我自己试过都觉得可以一试再试,今晚就一于试吓佢哋嘅其他菜式🤭🖼环境呢间餐厅环境好舒服,装潢亦都好有特色,分为上下两层,楼上楼下都设有吧枱同四人座位,楼下靠近窗边有一张三人吧枱系对住街景,坐喺度食饭都几享受😌咁啱又就快到圣诞节,餐厅入面都好有圣诞气氛🎄饮料:🍹杂果宾治 $28呢杯杂果宾治有好多杂果喺杯底,饮落好fresh🥰🥰主食:🤍香煎西班牙伊比利亚猪肩肉 $148呢个猪肩肉都系令人好惊喜!我哋拣咗九成熟,猪肩肉切落去肉质好粉嫩,咬落去亦都好Juicy,配埋香滑creamy嘅薯蓉,绝对可以encore!🤍宾尼迪蛋 $98成日听人讲食all day breakfast要食宾尼迪蛋,今日终于试咗,宾尼迪蛋夹住块烟三文鱼再加埋底层嘅松饼,一啖咬落去层次真系好丰富🤤甜品:🍰提拉米苏 $48呢间提拉米苏食落好有层次,提拉米苏好重要嘅一个元素咖啡味都好浓郁,一间仲夹住有一层系冻冰冰嘅,好似雪糕咁,好好味啊😋😋
🖼环境
饮料:
🍹杂果宾治 $28
呢杯杂果宾治有好多杂果喺杯底,饮落好fresh🥰🥰
主食:
🤍香煎西班牙伊比利亚猪肩肉 $148