之前食过一次鸡翼山,试过两款大hit 口味都觉得几好食😏 今次决定再嚟试吓其他口味🙊成日听啲老人家讲唔好食咁多有激素鸡翼,不过呢间系采用无激素超大鸡翼,仲要无添加生长荷尔蒙、抗生素同防腐剂,可以食得开心又放心,所以佢越开越多分店亦不无道理!😎佢Menu都有好多口味,比起上次嚟见到嘅款式有啲唔同😮 除咗啲热门口味之外,仲多咗4款新口味,分别系伯爵茶君子鸡翼,韩风泡菜见习生鸡翼,Striking 南非香辣爆炸鸡翼,宫崎南蛮他他鸡翼!四款新口味各有特色,甜咸辣玩味乜都有,实有一款啱哂大家口味嘅!💁🏻‍♀️我哋拣咗个套餐$118/12件鸡翼+1杯饮品,可拣最多3款口味,每款4只,亦都可以转鸡锤😉❤️ Striking 南非香辣爆炸鸡翼 (新口味)落爆炸糖喺鸡翼究竟系点谂出嚟🤣 但又真系掂㖞!🤭 本身微辣嘅鸡翼再加上微甜嘅爆炸糖带来味觉上嘅冲击,玩味十足之余又好食,认真佩服佢哋嘅创意!真系好创新👏🏻❤️ 伯爵茶君子鸡翼 (新口味)睇个名好难想像效果咁有惊喜!😳 咬一啖伯爵茶香味喺口入面散发,食落甜甜哋好香口,连面头嘅曲奇碎碎都几好食,劲松化!😚❤️ 鼠尾草咸蛋黄鸡翼呢款见上网多人推介,一于叫嚟试下👀 鸡

❤️ Striking 南非香辣爆炸鸡翼 (新口味)
Striking 南非香辣爆炸鸡翼
Striking 南非香辣爆炸鸡翼

❤️ 伯爵茶君子鸡翼 (新口味)
伯爵茶君子鸡翼

❤️ 鼠尾草咸蛋黄鸡翼
鼠尾草咸蛋黄鸡翼
鼠尾草咸蛋黄鸡翼
呢款见上网多人推介,一于叫嚟试下👀 鸡翼即叫即炸,热辣辣整起真系劲香咸蛋黄味🙊 每一只鸡翼外皮都包满金黄嘅咸蛋黄酱,每一啖都好滋味,真系食到停唔到口呀!🥰 系我最钟意嘅一款鸡翼!

❤️ 柳橙冰绿茶
柳橙冰绿茶
香橙味突出,但又唔会盖过绿茶嘅清香,两者好夹👌🏻 甜度适中,清清地好解到渴😛

餐厅推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️ (4/5)
今次第二访依然好满意,啱哂我呢啲鸡翼控🤣 新口味新奇有趣,好有新鲜感🙆🏻‍♀️会keep 住帮衬!
2021-06-13