2008-07-06
我老公系Burger King,最钟意食Burger!!我系佢个BB,最钟意跟住佢四围食!!!BB以前系黄埔番工成日食,难得入黄埔玩,就带老公仔试下。我地只系叫左一碗4𩠌车仔面+豆浆一杯。(因为要留番个肚去时新!)车仔面:鱼旦+蟹钳仔+鸡中翼+金钱肚+乌冬:BB每次去都会拣金钱肚~豆浆:BB几钟意饮佢地ge豆浆~~不过要加$2~系蔡澜美食坊里面自然价钱就比较贵,好似我地咁叫就已经要$40~食物本身同质数可能唔值呢个价,但我就系贪佢有劲多𩠌拣同埋地方好企理同干净,感觉食都食得放心d。另外BB好钟意食佢地ge辣酱~~不过都几辣下,所以叫佢分开上好d~老公就宁愿平D冇咁干净都唔怕喇! 最紧要就系好味!! 世间上边有地道野系真系干净架!! haha老公想再食多一次的指数: 2/5 (too expensive for me 草根!)BB想再食多一次的指数:3.5/5(平d就好!!!!)
我系佢个BB,最钟意跟住佢四围食!!!
豆浆:BB几钟意饮佢地ge豆浆~~不过要加$2~
BB想再食多一次的指数:3.5/5(平d就好!!!!)