2021-10-07 349 浏览
第二次黎呢间餐厅啦,上次食dinner,今次试下lunch叫咗两个餐,咖哩牛配naan($57),土耳其烤羊肉卷($63)先来餐汤,好重胡椒味的白汤,我觉得有啲辣,饮咗半碗俾咗男朋友饮😅咖哩牛啲牛腩好林好入味,咖哩唔辣的,块naan超大块,但我食过其他印度餐厅,觉得呢块naan稍嫌薄咗啲,欠缺口感面积系大,只系中间欠缺层次配埋薯条同沙律菜,份量非常足够土耳其烤羊肉卷,入面超多肉同配料,羊有啲红红地,所以好滑,羊骚味都好正,入面有薄荷酱。呢个卷下次会再叫,对比咖哩牛,我更加钟意呢个卷,真系好好味👍👍Paratha 印度脆饼 $18上次食评已经讲过呢个饼好好食,好食过其他印度餐厅,比起naan,呢个更出色其中一杯餐饮加$18转咗香蕉枣沙冰,但其实杯野一啲都唔似沙冰😅好足料,成杯都系香蕉味嘅甜,无假甜味。原价$35,lunch加$18就试到,值得一试👍👍下次再试其他食物😋😋
第二次黎呢间餐厅啦,上次食dinner,今次试下lunch

面积系大,只系中间欠缺层次

配埋薯条同沙律菜,份量非常足够

Paratha 印度脆饼 $18

下次再试其他食物😋😋