2024-05-16
话说因为物理治疗(系呀我两篇都系因为物理治疗黎尖沙咀)所以系附近揾野食。系呀,又系明星开既舖头,其实只系咁岩得咁Q架咋,食左search发现系以前几钟意既女歌手开既,佢既某几首(好似得几首其实)都好红。扯线风筝呀第一次去食一个人就嗌控肉肉燥饭加生乳椰芒杨枝甘露,外加小食卤水牛肚。价钱就见人见智,毕竟负担能力唔同。个饭非常好食,唔系一般出面罐头,我好欣赏佢有啲红葱碎增加层次口感,亦令个饭更清新。饭唔太硬唔太软,因为肉燥较湿如果饭都太淋成件事就会错晒。控肉控制岩岩好,太淋唔得太硬唔得,加上入味,非常得我心。好,重头戏黎啦,系个小食。卤水牛肚个汁比坊间甜小小,牛肚淋淋的入味,劲好送饭添,好耐无食过咁好食既牛肚,真系必点项目。饮品就...一般啦,唔系唔好饮,但系可能真系比个牛肚既惊艳盖过左。第2次系岩岩7日后。今次朋友做gym,我都系物理治疗(同一间黎),中间有时候我地食个饭先,就带佢再访呢到。今次佢食烤鸡扒肉燥饭,我就试牛宝(牛筋牛展)面,可以拣粗定幼面。我拣粗面。汤底微辣但唔会盖过汤既味,牛筋唔会太淋唔会太韧,粗面挂汤,牛展反而觉得可以淋小小,因为佢系厚切(好事黎既)。我嗌左杯芋圆芋泥奶,
系呀,
又系明星开既舖头,
其实只系咁岩得咁Q架咋,
食左search发现系以前几钟意既女歌手开既,
佢既某几首(好似得几首其实)都好红。扯线风筝呀
价钱就见人见智,毕竟负担能力唔同。
个饭非常好食,唔系一般出面罐头,
好,重头戏黎啦,系个小食。
第2次系岩岩7日后。
我嗌左杯芋圆芋泥奶,都系一样,不过不失咁lor。
服务唔错,第一次个哥哥比印花卡我,我仲过好少黎唔使,不过佢话一年既keep,咁拎左估唔到咁快就黎,就又吸左印仔。
推荐级数系:可以一战,唔会失望但系唔会突登出黎为左食佢咁解,但系经过开会黎食既。