2019-05-08 134 浏览
去开荃湾,带住bb,只可以拣啲无咁多人,又比较阔落嘅餐厅,整条街多间食肆,佢比较多位,又可以移动枱櫈,就入左去了!我地叫左两个下午茶餐,都系蕃茄面,另加左鸡翼同菜,不过食物质素好失望。我地落左单,好肚饿,但等左好耐都未有野食,首先上了两杯饮品,饮品都快饮完了,还未有菜上,之后再上鸡翼,鸡翼食完了,面还未到,十分无奈。老公个鸡扒面到先,佢快食完,我个面都仲未出,最终足足等了半小时才上齐食物,等到bb都坐唔安静了⋯我叫了章鱼饼,有点似鱼旦,味道还可,蕃茄汤就好清,无乜味,但都几多蕃茄。油菜就不太好了,很「梅」的样子,「梅」到未食完职员以为喺垫底菜想收走⋯虽然铺面阔落又不多人,但真系等得太耐了!希望铺头可以改善下啦!

虽然铺面阔落又不多人,但真系等得太耐了!
希望铺头可以改善下啦!