将军澳商场都多餐厅选择,本身想稳阵起见食隔离𠮶间元气,不过太多人等位喇😵见呢间西餐厅地方阔络又唔洗点等就决定食呢间啦!我地两个人坐近门口靠窗嘅二人卡位,坐位都几宽敞👍🏿嗌左两个餐,一个系肉酱鸡扒石头饭,另一个系见亲都会嗌嘅carbonara~~~我地选择各配稣皮汤同饭后甜品(棉花糖窝夫)~首先上左个汤,汤嘅味道正正常常,因为𠮶阵好肚饿,所以都当顶顶肚先。后尾黎左个石头饭,上菜速度还好,嗌肉酱饭系最稳阵,一定唔会太难食,鸡扒就略嫌太大旧喇😐盘旁有张memo提返客人小心窝边,呢样就值得一赞👍🏿不过呢,到食完个饭,carbonara都仲未到,一催再催,都等多左成差唔多15分钟先到,唔知系漏单定点呢😵好彩唔系赶时间姐😵👎🏿Carbonara黎到,个样一啲都唔靓🙅🏿一睇就知汁太多,一patpat,一啲都唔好食👎🏿👎🏿👎🏿等左咁耐就算肚饿,最尾都食唔晒个carbonara😵👋🏿最后上左个窝夫,预左细细件,配微微熏过嘅棉花糖,算系唔错,但都cover唔到对呢间餐厅上菜速度嘅不满👎🏿食物素质又只不过系中规中矩,carbonara直头不堪👎🏿👎🏿👎🏿唔会特别推介朋友食🙅🏿
2016-12-15
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段