(非会员)
我们一家五人,开始点了约20多样嘢,个老板娘走过来通知话”D嘢要等15分钟,唔驶'催'!!期间一路等,他们不断把食物给隔离枱, 隔离枱就有一个人是电影'茄呢啡'。不断把食物给隔离枱,多到隔离话有D嘢唔系佢地嘅!!! 隔离张单一定大过我们, 我地就一路都无嘢食。老板娘行过想问佢,佢都当见唔到我地咁,仲惨过求佢比嘢我地食。成家就系咁等, 等咗一个钟D嘢先嚟!!!!似乎系做完哂其他枱先做我地张枱,都算了,因为隔离及有些枱是比我们来得早。我地再加单7-8样嘢,个老板娘话”加单要等耐D,唔好'催'!!!!!!”真系好冇礼貌。我地一直都无'催'佢, 点解可以对客咁讲嘢。后来45分钟之内来了食物, 但系又欠一个贵妃蚌未嚟。又要再等!!!, 又唔' 催' 得!!!!!, 等到部份家人都走了, 才看见他们才把贵妃蚌放进炉, 等到店中由满座到只有一半人。终于又等多足足40分钟, 贵妃蚌才来, 真系等到傻!!!!!仲惨过要等佢去街市买。他们是故意拖延留住D客系间舖, 搞到间舖好似好旺咁。做唔切,又要扮旺场,又见钱眼开。一D待客之道都不顾,只顾大张单嘅客,同造势。结果都系得失D客,做生意手法有问题,唔会再帮衬

做唔切,又要扮旺场,又见钱眼开。一D待客之道都不顾,只顾大张单嘅客,同造势。结果都系得失D客,做生意手法有问题,唔会再帮衬!!!!!!!!!!!!!!!!!!