2017-09-05
之前系沙田个间食过觉得几好吾错。前两日去开新都城,见呢度有分店,就介绍屋企人一齐黎食。明太子海鲜意粉真系好好食 👍👍👍 就算我地放左一段时间先食都仲系好食。茄子牛肉饭,我吾食牛,所以无试。儿甥就话浓味左少少。带子蟹棒pizza 一般。食完意粉到个饭同pizza 等左成大半个钟。人地隔离枱迟过我地落order 起码10分钟,但啲野食早过我地到晒,仲要差吾多食晒,我地个pizza 先到。我前后追过order 3次,第一次追问个waiter 系trainee,只系覆我整紧,无讲等几耐。第二次个waiter 应该资深啲,佢问完厨房,跟住覆我3分钟。但5分钟都未见有,我再追问第二个。睇佢地个场,当时根本就吾忙。好肯定佢地系漏左单啰!个pizza 黎到嘅时候吾系热,好明显吾系我追完即刻整啦!咁即系吾知放左几耐!!!😑
茄子牛肉饭,我吾食牛,所以无试。儿甥就话浓味左少少。
带子蟹棒pizza 一般。
食完意粉到个饭同pizza 等左成大半个钟。