2015-08-01 2426 浏览
见到呢间有咁多好评所以就决定去呢间试下,心谂整体都一定会好好。讲食物方面,大部分都系一般,最好最钟意嘅就系火灸三文鱼寿司同柚子雪糕。火灸三文鱼寿司片三文鱼算厚,几好,同个酱都好夹。柚子雪糕好有柚子味,仲有唔少柚子粒,平时就好钟意饮柚子茶嘅我觉得呢个雪糕真系好好味,好正。另外个饺子鸡翼都值得推介。讲到火滚位,就系等食物送到嘅时候就真系好耐好耐好耐好耐。个法式焦糖炖蛋明明已经落咗单,等咗九个字,同一张纸上面嘅甜品都嚟哂,催佢,个服务员居然话我冇落单。都算,再叫就再等多半个钟先到。之后叫咗个炒野菜同泡菜豚肉炒饭。炒野菜等咗一个钟,泡菜豚肉炒饭就等咗个半钟,追咗四五次都唔嚟,到最后十五分钟先送到。个饭湿嘅,味道呢?得个甜字,又唔算辣,而我本来系个唔食得辣嘅人。另外,个日式蟹粥同个黑松露杂菌忌廉汤完全唔热,冻同暖之间,味道唔算差,但如果可以系热嘅就会好好多。总括,讲真,唔会再去。

总括,讲真,唔会再去。
2015-08-01
  • 柚子雪糕