2017-04-20
投诉无门 所以希望系到讲出衣间店应要改善既地方!夜晚食完饭 同行人话有间梳孚厘好食 所以就冲左过去!去到有2 pair客人食紧,得返我地一台客要等落order,我地落左一客原味梳孚厘,店员话等~20-25mins左右,谂住得我地一台客应该都可以按时比到我地 所以照买左。但等左30分钟左右都仲未有人同我地讲拎得野食,问佢时净系话焗紧啦 要再等多5分钟左右5分钟后再问 都仲未有!衣个时候讲真已经燥左 唔想再等落去,每次问每次都拖住我地 避开唔答我地问题。最后我地由8点4等到9点钟先有得食,但已经成肚气。最嬲既最燥既唔系话无啦啦等多3,4个字,而系店员超级无敌无礼貌!每次都hea答,同埋一丁点歉意都无,其实只要讲声''唔好意思'' ''请等多阵''... 都无咁嬲,最嬲既真系3个店员既态度,完全系'废是理你'既态度。知道衣间店最近都出名多人食,但同时都应该做好少少服务 无论小店定连锁店。利申我地唔系死催烂催,我地系够哂钟先去问一次,同埋自问系有礼貌咁问,但得到既系hea理我地。有图有真相,真系买左黎食
夜晚食完饭 同行人话有间梳孚厘好食 所以就冲左过去!
最后我地由8点4等到9点钟先有得食,但已经成肚气。
有图有真相,真系买左黎食