2021-05-07 916 浏览
本人于7-5-2021,17:30光顾佢地嘅放题,由于唔系第一次光顾,所以带住满怀欢喜嘅心情去庆祝我嘅生日,点知就令我过咗一个难忘嘅生日。1:除咗头一转到刺身喺落单之后15分钟到,其他食物一概等15分钟以上,仲要系催单先至比一、两样你。2:同个侍应讲啲食物好耐未到,佢竟然话:出紧架喇,厨房都排哂队,佢都无办法!我再同佢讲:咁你地做放题,点可以咁甩单,我地食等2个钟,剩系等都等咗我1个钟,我点食?佢系咁讲:出紧架喇,出紧架喇....就走咗去,转头再放低碟天妇罗,我地又再等....后尾我留意到,每次有侍应出餐,佢地盘上面都系同一样食物,例如成盘都系串烧,或者成盘都系天妇罗.....𠮶一刻我就明白,原来系厨房储单!咁已经衰,仲要后来先到!见到咁,我再叫多次未嚟嘅食物,咁先开始有啲野食!但系已经过咗1个钟......讲真,佢地食物唔差,尤其刺身,系新鲜嘅,不过食过咁多次,睇住佢地啲食物款式变少,热食味道都差咗!啲侍应仲周围同人sell佢地个vip会籍,未食之前都有啲心动嘅,不过今日之后,唔好话买会籍,想我再嚟食都好难!PS.最尾半个钟,佢一次过将之前无上到嘅食物一次过上比我🙄对唔住,我真系食唔

PS.最尾半个钟,佢一次过将之前无上到嘅食物一次过上比我🙄对唔住,我真系食唔落!
2021-05-07
庆祝纪念