招聘中
$18,000-$25,000
月薪 (面议)
$14,000-$18,000
月薪 (面议)
琴晚想奖励下自己食杯Haggen-Dazs,9点几去到好多人排队,所以都等左一阵,店员态度有礼ok又俾我试劲多雪糕都唔黑脸劲好。平时食开焦糖脆脆,今次买左只新嘅花生味🥜,味道真系好浓好正,在此召集花生友😍🤘📢📢📢,但重头戏都唔系系个味道,而系只雪糕比起其他口味嘅雪糕好似硬好多,啲店员舀几次舀到手震先舀到个球,佩服啲店员强而有力嘅臂弯可以舀足成日,个个都食左大力菠菜?哈哈。终于拎到我份邪恶嘅宵夜后,坐低开餐,但窗外系的士站,间铺仲整咁大个落地玻璃,究竟有咩好睇?不过好就好在唔洗同其他人"面对面" ,啱哂。呢间店话收10点,店员就提我话可以坐到10点,但食雪糕又唔似食包咁可以几啖吞落肚走人,不过啲店员都无赶过人走,坐多阵食完个雪糕就回家去。走𠮶时仲见到店员忙紧,真系辛苦哂依家啲打工仔,一谂起听日又要对住份 project,唉,共勉之。