2015-09-09
见都几多人推介呢间餐厅,而且排行榜亦榜上有名,有款罗勒芝士忌廉炸鸡都几特别,但价钱都唔便,不过未系其他餐厅见过,决定要黎试下上到去都预左要等位,但等位个环境都几差,又热又迫,不过其实留左电话可以一路行街一路等都得,等左40min终于有位!我地坐bar枱,但坐左成分钟都无人比餐牌,等左咁耐又无人理真系有少少燥几经辛苦终于叫左4様野食果汁味浓,易入口,但烧酒味都浓,饮酒既人应该都唔会觉得无酒味,本身黎到见到得半jar觉得有d呃钱,饮落原来几多下,两个人勉强饮得哂叫个阵以为系焗既,点知黎到系d泡菜芝士沙津酱系面,有d失望,但都几好食,辣辣地几惹味,薯角热辣辣,唔错既小食咸咸地,反而酱油味几浓,所以捞埋年糕食d酱汁都够味,底有d索哂汁既菜好好食价钱都有d贵,但炸鸡份量都多有十零旧而且无骨啖啖肉,亦无炸到油淋淋,表面干身入面juicy个酱偏重奶味同芝士味,有少少香料味令个酱更特别,用个火炉仔上keep住热唔会凝固野食几好食,价钱中上,侍应大部份系韩国人,除左一开头无俾menu之外其余都ok既,但如果次次都要等咁耐就有d怕怕啦~
石榴烧酒
泡菜芝士薯条