2024-03-23
夜晚6点9去到,等左一个钟头岩岩入到去。我地3个人,叫左3杯饮品,一份多士,3碗喇沙。隔左15分钟到,首先系送饮品上枱,斑斓椰汁系冇乜味,芒果牛奶啲芒果酱过甜。之后送上泥系香蕉斑斓咖央多士,份多士送到嚟已经冻晒,份多士好韧,好难咬得开,啲酱不过不失,但香蕉带酸味。再之后等了又等3碗喇沙终于送到,碗面系好热辣辣,虾亦够大只。汤底系浓喇沙汤,唯独是个面底,啲掺掺已经浸到淋晒,完全冇咬口。食左唔够20分钟个侍应已经催要我地交台,话就到45分钟。食得慢嘅人就唔好去挑战,因为佢上菜好慢,计埋落单时间,你要食得好快先可以45分钟之内食完。同埋店内卫生一般,啲枱都好迫,搭枱系搭上搭。4人位可以坐3个party。侍应啲态度都唔系好,如果要等一个钟,整体质素系咁就冇下次了。