今日一心念住去试下,因为见到生果日报好似几正,念住去试。我下午二点几已打电话去book啦佢问我几点,我就话7:30至8:00左右到啦,我地7:50分就到啦~~~去到个侍应唔多理我,好啦我地等啦~~等到8:15分我又问多一次几时有位,佢就话好快有位比我地,但我见好多佢好似识的人比左佢地入先,咁我火都来啦~~~佢就话会好快比到位我地,但由头到尾都冇话重有几多个比我,到到8:45分啦~~~佢比左个迟过我地来的人先,我又嘈佢,问几时到我地,佢又系话好快到啦~~~等多阵好我地等到九点三啦~~~佢又系咁比佢的熟客~~好似我地唔系客咁,之后我就走,所以你地要去呢间野食要先系熟客,如果唔系真系要等好耐,我以后都唔会念呢间野,因为个服务真系好唔掂,就算d野点好食人地赞到识飞都好~~~食唔到讲咩都系假~~