屯门Aeon 开咗间过江龙嘅日式Cafe。佢装修几靓,所以就去试吓。10:00去到已经劲多人排队。好彩喺Gulu拎定飞就唔使点等入位。11:00之前呢都系买一杯嘢饮就送一份多士。@bili_blu 就拣左位红豆小町。首先,佢Menu幅相系有三个渐层,上到黎系完全两个样,仲要劲少份量。。。。饮落大家乐个红豆冰仲正🥲跟早餐仲可以加$10要多个烧卖。等左半个钟,个烧卖终于上台,点知一睇个皮干到咁,已经估系叮岀黎。一食落去。黎个叮叮牌子都讲得岀。。。。。。等多半个钟,即系由落单后一个钟,终于上个多士。其实就系搽左牛油嘅面包加沙律蛋。我地四个人,四份面包嘅牛油都系唔匀。。咁嘅嘢点解要人等成个钟。。。。总括嚟讲当交智商税。

总括嚟讲当交智商税。