行咗入舖頭,店內體感溫度28(已經開冷氣)老實說,現在盛夏出邊34度坐低果下已經冇心機叫野食去喎叫左壽喜燒沾烏冬套餐另外叫咗一個忌廉咖喱薯仔烏冬套餐先唔講食物質素我個餐嘅烏冬等咗超過35分鐘已催單兩次套餐內嘅小食,已經食完汽水都飲完志哥我哋入遲過,我哋坐低都就嚟食完啦!係呀,第一次催單都有幫我跟下單,再等15分鐘…然後向另外一位店員查詢全程一句說話都冇講過,點一下頭走開乜都冇講咁即係咩意思呢? 冇回覆唔跟進,淨係避開唔再行過嚟我張枱。如果咁嘅態度同咁嘅等候時間我諗幾好食都係假嘅,重點係!唔好食!😤😤😤😤😤如果要用等候時間做單位,我會願意等5分鐘。最多!嗰碗嘢嘅質素真係5分鐘都應該整得完,你幻想吓即食咖喱撈劈樹,容老師忌廉落去加個唔凍唔熱嘅烏冬。食完嗰下覺得飽,係因為真係好”漏”去到最後咪¼簡直覺得係鹹嘅我不知所謂何時食完之後口渴度飲汽水都仲覺得頸渴!!😫😫😫都買單嗰一刻望到張單上面寫住45分鐘交枱,我等你碗嘢嚟到嘅時候你俾5分鐘我食?!仲好意思句咁嘅嘢喺張單上面?!!究竟食完有幾耐寫咁大段嘢?希望大家唔好中伏!!!🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯
行咗入舖頭,店內體感溫度28(已經開冷氣)
老實說,現在盛夏出邊34度
坐低果下已經冇心機叫野食去喎
叫左壽喜燒沾烏冬套餐
另外叫咗一個忌廉咖喱薯仔烏冬套餐

先唔講食物質素
我個餐嘅烏冬等咗超過35分鐘
已催單兩次
套餐內嘅小食,已經食完汽水都飲完
志哥我哋入遲過,我哋坐低都就嚟食完啦!

食完嗰下覺得飽,係因為真係好”漏”
去到最後咪¼簡直覺得係鹹嘅
我不知所謂何時食完之後口渴度飲汽水都仲覺得頸渴!!😫😫😫

究竟食完有幾耐寫咁大段嘢?

希望大家唔好中伏!!!🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

2023-07-06