2022-06-17 805 浏览
去左太子既等Await Cafe&Studio🥰 Cafe以白色配木系设计为主❤️ 再有好多干花🌷 同手工蜡烛🕯️既摆设😍 令人有种小清新既感觉🌿软壳蟹汉堡配Await他他酱🍔 ($118)大大只原只软壳蟹🦀 炸得干身同好香脆👍🏻 配埋充满牛油香既面包🍞 夹住生菜🥬 蕃茄🍅 同埋他他酱, 整体好match同好味😋三味蟹籽鱼籽海誊带子饭🍱 ($138)店员同我地讲依个系menu 既新菜式,所以我地就叫黎试下😎 一上枱,原来系我最钟意既日式丼饭呀❤️ 有蟹籽、鱼籽、海誊同埋带子刺身😍 样样都好fresh👍🏻 海誊好creamy,一腥味都无😋 带子轻轻火灸过,肉质厚身鲜甜🥰白酒忌廉青口 ($88)小食我地叫左白酒忌廉青口,青口分量都算多👍🏻 虽然肉身唔算好大粒, 但味道好好,好新鲜😋 碟边个两块蒜蓉包🥖 超脆身,好好食❤️玫瑰茉莉花茶🍵 ($52)花茶会原壶上😍 下面仲会蜡烛保温🕯️ 觉得好贴心❤️ 玫瑰🌹茉莉花茶好清👍🏻 好解腻🥰热京の香by美好园(Matcha Latte)🍵 ($46)抹茶味好浓郁,带少少回甘❤️

软壳蟹汉堡配Await他他酱🍔 ($118)

三味蟹籽鱼籽海誊带子饭🍱 ($138)

白酒忌廉青口 ($88)

玫瑰茉莉花茶🍵 ($52)

抹茶味好浓郁,带少少回甘❤️
2022-06-12