2022-03-13
呢间嘢服务,品质真系太太太差😡😡😡😡😡‼️‼️希望大家花少少时间睇一睇‼️‼️本身谂住影吓相,打下卡,所以山长水远嚟咗。 一去到,见到好多人,以为OK啦。所以就揾个位坐,但一入到去…. 坐边都冇人理你,自己揾到位就坐低,出去叫嘢食。虽然有少少混乱,但其实真系好minor嘅,所以冇乜点理,继续带住个打卡嘅心情去嗌嘢食啦。咁叫完嘢食,因为挂住影相,都唔觉等咗好耐。但因为开始肚饿,同陆续听到超好多人催order!有其他客直头发晒脾气,话等咗两个钟😦😦真系好夸张!唔止一个人咁讲!!久唔久又有人好劳气咁催啲order。因为都听到个厨房有讲话呢排好少人返工,所以都预咗等架啦。但等等下都等咗一个钟,只系嚟咗杯嘢饮,因为真系好肚饿,咁我哋都吹下啦,点知原来佢漏咗单!!果下都有少少唔耐烦😶🥵因为见到佢啲单好乱,仲要明明俾我哋后d嗌嘅都嚟晒啲嘢食,我哋仲一个都未到,已经有少少不满,仲要听到keep住有人投诉话等咗好耐,但因为都俾咗钱,唯有继续等同催下。后尾有两个点觉得好有问题。🔥第一,听到佢话猪耳冇货,仲要系自己听返嚟。我哋俾咗钱,完全冇人通知我哋,等得耐都算,知道而家疫情餐饮业好难做🥺🥺🥺所以我哋又不厌其烦咁催
‼️‼️希望大家花少少时间睇一睇‼️‼️
本身谂住影吓相,打下卡,所以山长水远嚟咗。
后尾有两个点觉得好有问题。🔥
第一,听到佢话猪耳冇货,仲要系自己听返嚟。我哋俾咗钱,完全冇人通知我哋,等得耐都算,知道而家疫情餐饮业好难做🥺🥺🥺所以我哋又不厌其烦咁催下,点知原来佢连我哋有冇叫猪耳根本都唔知!啲单乱到咁,仲要等咗成个钟都冇嘢食,已经开始觉得离谱😡😡😡
之后𠮶点先夸张,完全不能接受🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
第二点,咁等咗好耐都算,喺疫情下觉得好难做,打从心底等耐啲啲当支持(其实已经等咗个几钟)。好不厌其烦咁催咗第三次,终于比我哋了,我哋叫咗个鸡扒包,但其实佢未比之前喺厨房听到佢讲,鸡扒冇晒货。所以自然反应睇吓我哋𠮶个包块鸡扒啦,点知!!!🤬🤬🤬CLS细块到咁🤬🤬🤬🤬根本佢就唔够货,隔硬出俾我哋🤬🤬🤬 直情半块鸡扒都冇呀!劲似厨余咁样想点!?
🔥🔥🤬🤬等咁耐都算了,咁样呃我哋啲客?当我哋啲客系水鱼?
🤬🤬79蚊俾啲咁嘅嘢我?当场即刻爆佢珠,一开始佢仲要否认,话鸡扒系有大有细,CLS🤬🤬🤬🤬依家咩服务态度,傻嘅都知道系唔够货啦,咁梗系唔OK啦🤬🤬🤬最后,佢话俾返两只鸡翼我哋,CLS🤬🤬依家咩服务嚟?如果一开始冇货,点解唔直接问我哋,加多两只鸡翼得唔得呢?系要夹硬出,呃我哋啲客?有冇离谱d🤬🤬🤬🤬最后我哋话退钱,之后我哋二个人,有一个人系直头嘢都冇食就走咗,真系觉得好离谱。等都真系算了,咁样呃我哋啲客会唔会离谱咗少少?🤬🤬
一句讲晒,冇良心🤬钱就照收,见陆续仲有客嗌order,佢哋照收钱,我真系唔知佢哋之后啲单点做了。不过我已经走咗,最后又系听到有个先生,等咗两个钟话退钱。🥵🥵 仲要餐厅啲歉意都冇…
多谢大家睇晒🥺🥺 我真系好嬲呀!服务又差,仲要好无良,讲完!😡😡‼️‼️